2091.jpg
 

6è pis | Què us puc oferir?

La veïna del 6è és una associació dedicada a fer activitats de lleure relacionades amb el món de l'art. Compromesos amb la comunitat, ens apassiona l'art i estimem l'educació.

Diseño sin título (6).png

Aquests són els meus serveis

2363.jpg
Pluja d'idees

A LA RECERCA DE LA INSPIRACIÓ!

T’has trobat mai davant un full o un quadre en blanc buscant aquella idea que et farà crear una gran obra d’art? L’Arlet i en Pol, dos germans artistes que s’han quedat ben encallats davant del blanc de la tela, ens acompanyaran, aquest estiu, en una aventura que ens durà pels camins més inesperats i misteriosos de la inspiració. Durant el viatge, a més, molts altres personatges aniran poblant el camí i així aprendrem de tot allò que ens ajuda o ens fa por a l’hora de fer art. Així, mica en mica, el nostre quadre en blanc s’omplirà d’experiències i de colors ben vius.

I és que... És la inspiració d’un únic color?

casal de setembre
typewriter.png
reggae.png
compass.png
cinema.png
mountain.png
creativity.png
LA IMMACULADA I IE SANT JORDI - VILASSAR DE DALT
Del 30 d'agost al 10 de setembre
creativity.png
mountain.png
cinema.png
compass.png
reggae.png
typewriter.png
 
1721.jpg
Finestra.png
427112.png

Creiem en l'educació en el lleure

Creiem que l’educació en el lleure és indispensable pel desenvolupament vital de tots els infants, sent rellevant per la millora i aprofundiment de les seves relacions socials, l’autoconeixement, la consciència comunitària i l’obtenció de recursos per a l’autonomia personal.

Vida digna pels treballadors/es

Per tal de materialitzar-ho, apostem per un sou digne i unes condicions laborals legítimes pels monitors i monitores, vetllant per no tenir personal de pràctiques sense remunerar o treballadors i treballadores en condicions inadequades.

Tanmateix, farem tot el que estigui al nostre abast per tal d’aconseguir que les nostres activitats siguin el màxim d'accessibles i que cap infant se'n pugui quedar al marge.

Lleure educatiu accessible per a tothom

Responsables vers la comunitat

Apostem per una qualitat pedagògica que acompanyi l’infant i això ho traslladem a tot allò que envolta el projecte a nivell organitzatiu i econòmic, ja que eduquem uns infants que creixeran, es faran adults i formaran part d’aquesta societat. Per tot això, pensem que és important que actuïn responsablement vers la comunitat a la qual viuen.

Som comunitat. Fem comunitat

A més, volem donar suport als diferents agents locals (servei de menjador, artistes locals, comerços del poble...) perquè participin en el projecte i, així, cooperar per no mirar només pels interessos personals i poder enfortir els comunitaris.

427112.png
427112.png
427112.png
427112.png
4t pis - regant.png

4t pis | L'ètica del projecte

 
1192.jpg
 

3r pis | La foto de família

Anna Barba

Sempre la veuràs amb un llibre sota el braç i una llibreta i un boli on evocar-hi els pensaments. Porta això de fer de monitora a la sang.

Àurea Grau

WhatsApp Image 2020-05-07 at 15.45.24.jp

Apassionada de les manualitats i una crack quan es posa a dissenyar documents. És una manetes del paper i les tisores.

3r pis - Pintant.png

Pau Castillo

Actor en potència. Li fa falta ben poc per crear un personatge i animar a tot un grup d'infants per fer una activitat.

Paula Muñoz

Experta en el cos i en exercicis que potenciïn el seu enfortiment i un correcte moviment. És una gran jugadora de bàsquet.

Carles Corbalán

Li agrada molt escriure i la fotografia. Fa molts anys que es dedica a l'educació en el lleure des de totes les vessants.

Eli Pons

Estima la música des que té ús de raó. Només li heu de posar una cançó per veure com hi connecta a l'instant.

304.jpg

2n pis | La recepta de La Veïna

Recepta 2.png

500gr

Art

30 gr

Riure fort

2 peces

Responsabilitat

200 gr

Experiència

400 cl

Educació

100 gr

Passió

1 pessic

Amor

 
2n pis - cuinant.png
Diseño sin título (3).png
1

Passió i estima per l'art

 Agafa l'art i barreja'l amb la passió. Ha de quedar una pasta ben homogènia: no hi pot haver art sense passió

2

Experiència i amor per l'educació

 En un bol a part, posa-hi educació i vés-hi afegint experiència a poc a poc. Quan vegis que agafa color, ho pots ajuntar amb la passió per l'art. Dóna-hi un toc de qualitat amb un bon pessic d'amor.

3

Responsabilitat i alegria a parts iguals

 Cuina-ho a foc lent, confia en el poder del xup-xup. Quan vegis que pràcticament està, hi poses 2 peces de responsabilitat i 30 gr de riure fort.

4

I a gaudir!

 Quan estigui al teu gust, posa-hi una bona presentació, convida a tots els teus amics al voltant d'una taula i a gaudir!

2083.jpg
 

1r pis | Seiem i xerrem?

618 97 64 69

Vilassar de Dalt

1r pis - butaca.png
1663.jpg